Vilken härlig sommar som vi haft! Skall absolut inte klaga på det varma väder, som faktiskt har varit stabilt i en månads tid. En av de varmaste dagarna så gjorde jag en bröllopstårta, och alla ni som är i branschen vet att i 25 graders värme så blir tårtorna snabbt "hängiga". Denna fredag och lördag var en sådan... In och ut ur kylskåpet i omgångar. Men till slut blev det färdigt och jag fick sänka kylan så tårtorna var riktigt kalla när de skulle fraktas. Dessa tårtor innehöll både hallon och lime mousse. Bottnarna var gjorda med Valhronas 100% iga kakao. Tårtorna var dessutom både gluten och laktosfria. Brudparet och de två barnen är gjorda i SP medan tårtorna är täckta i marsipan.

Detta fina TACK fick jag;

Hej Agneta
Stort TACK!! För den super fina och jätte goda tårtan, så himla vacker. jag och Robert är jätte nöjda och alla gäster var jätte imponerade. tack en gång att du ville göra tårta till våran stora dag.

Mvh Anna och Robert

 

Tusen tack för att jag fick göra er bröllopstårta, och ett stort lycka till i livet som gifta, Anna och Robert :-)