Helgen som var blev fina lilla Måns, som jag har äran att få vara moster till, döpt i Skee kyrka. Han fick det fina namnet Måns Helge. Helge kommer från vår farfar och Måns, ja det var visst Måns Zelmerlöw som fick äran att va förebilden  :-) .

Tyvärr blev jag akut sjuk på söndag morgon och fick en tur till sjukhus istället för att få vara med på dopet. Vilket jag är otroligt ledsen för... Men jag fick i alla fall vara med i form av att göra hans doptårtor. Dessa tårtor är/var ett experiment. Jag har länge velat göra dessa regnbågstårtor så detta var ett prov på hur det kan gå. Väldigt hög och kompakt och jag gissar på torr också... Men färgerna gick i blått i olika nyanser, fyra bottnar. innehöll vaniljgrädde och limemousse. När jag klädde tårtan i marsipan pös det ut grädde i alla riktningar. Tur att det "bara" var släkten som fick... Men utseendet blev ok och de berörda var så nöjda och de åt tårtorna med stor aptit. (läs; de hade inget val ;-)

Älskade lilla Måns, mosters fantastiska lilla kille, Lycka till i livet som den tuffa Måns Helge!!!